Schlepers Cultuurtechniek verzorgt de aanleg en het complete onderhoud van sportvelden voor alle buitensporten. Met name voetbal, tennis, hockey, honk-en softbal, atletiek, golf, rugby, jeu de boules, korfbal, basketbal, handbal, hondenrennen, handboogschieten en midgetgolf.

De aanleg van zowel een natuurgrasveld en een kunstgrasveld vraagt een goede voorbereiding,dit is dan ook specialitisch werk. De basis onder de grond is net zo belangrijk als de mat boven de grond. Schlepers Cultuurtechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van sportvelden,waaronder zeker ook tennisbanen.Graag geven wij u natuurlijk vrijblijvend advies.

Het onderhoud is gebasseerd op het in perfecte conditie maken en houden van de te bespelen mat.

Schlepers Cultuurtechniek heeft vakbekwaam personeel en specialistisch eigen materieel om dit voor u te kunnen realiseren. Hierbij moet u o.a. denken aan maaien, spuiten, verticuteren, dressen(zand/grond), diepbeluchten met invegen, doorzaaien, kunstmeststrooien, belijnen, reinigen van kunstgras, reparatie van kunstgras, voorjaarsonderhoud gravelbanen, doorspuiten drainage en totale renovatie van een sportveld hetzij een natuurgrasveld, kunstgrasveld, gravelbaan of een andere sportconstructie.

aanleg kunststof voetbalveld  
5 cm zand opbrengen  
inzaaien trainingsveld Espel   kunstgras voetbalveld
veridrainen   Aron in actie
  beachvolleybal in een sporthal

 

 

 

  ecologische bermen

afwerken onderbaan